VÄLKOMMEN TILL

Stenhuset vid Skoklosters slott vilar med sina anor på en grund från 1200-talet och var under 1600-talet Herman Wrangels slott. Huset har otroligt fina rum ifrån olika tidsåldrar som passar för olika ändamål. Alldiv AB hyr övervåningen för event, konferanser, cermoniella händelser, uthyrning för aktiviteter och galleri.

 
IMG_0032.webp
 

DETTA HÄNDER
PÅ STENHUSET

Inga kommande evenemang för tillfället

BOKNINGS
FÖRFRÅGAN

FÖR ORGANISATIONER OCH FÖRETAG

STENHUSET erbjuder möten och dagskonferanser och även med övernattning på hotellet strax bredvid. På STENHUSET finns teknisk utrustning, internet och lokaler anpassade och lätta att iordningställa för olika typer av önskemål. Mat lagas på restaurangen SJÖKROGEN och levereras till STENHUSET. Vi har fullständiga rättigheter och kan ordna tex. med välkomstdrink, eftermiddagskaffe, trerätters middag samt brunch. Vi erbjuder olika eventpaket som ni får prisförslag på enligt nedanstående bokningsförfrågan.

Välj aktiviteter

TACK! VI ÅTERKOMMER SNART MED BEKRÄFTELSE

 
Jörgen Allstedt - IMG_7829.webp
IMG_8462.webp
 

BOKNINGS
FÖRFRÅGAN

FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRENINGAR

STENHUSET erbjuder bokning av lokaler med catering från Sjökrogen till dig som privatperson eller förening. Vi har fullständiga rättigheter och kan ordna tex. med välkomstdrink, eftermiddagskaffe, trerätters middag samt frukost/brunch. Du får prisförslag efter nedanstående bokningsförfrågan.

Maten lagas på SJÖKROGEN och levereras till STENHUSET.

Intresserad att hyra för:

TACK! VI ÅTERKOMMER SNART MED BEKRÄFTELSE

IMG_7907.webp
 

HITTA TILL OSS

STENHUSET

Skoklostervägen 100

info@stenhusetskokloster.se

  • Facebook
  • Instagram

BESÖK OSS I SOCIALA MEDIER